Blogtalk: Szárnyalunk

Körülbelül egy héttel ezelőtt döntöttem úgy, hogy a rég óta tervezett blogomat elindítom. Alap koncepcióm egy olyan középre húzó, mégis jobboldali érzelmű blogot indítani. 

Ahogyan azt már Beata Sydło is megfogalmazta elfogott levelünkben, "nem lehet nemi életet élni és szűznek is maradni", én mégis azt gondolom, hogy mindennek van egy jó és egy rossz oldala. Néha pedig középre kell menni ahhoz, hogy jobbra és balra tudjunk nézni és dicsérjük mindazt ami jó, valamint elítéljük azt ami rossz. Aktív politikai pályával azt gondolom, hogy a politikust, képviselőt elsősorban az különböztet meg az átlag választópolgártól, hogy ki mer, valamint ki tud olyan dolgokat mondani, ami már ott van nagyon sokak fejében. Ezekből ügyeket tud kreálni, melyek élére állva és ügyesen vezetve azokat el tudunk indulni valami szebb és jobb irányába.

A vita akkor jó, ha szubjektív a felvetett téma megítélése, hiszen akkor tudjuk egymás álláspontjait közelíteni egymáshoz. Szerény véleményem szerint Magyarországon a dolgok alapvetően jó irányba mennek, de mindig vannak olyan elemek, amelyekről érdemes beszélni, hiszen a szépségnek annyi arca van, ahány szem rászegeződik. Hogy emészthető legyen, ne kelljen nagyon rákészülni, minden cikkemnél arra törekszem maximum öt percnél többet ne vegyen el az olvasók életéből. Öt perc bőven elég arra, hogy átmenjen a lényeg és gondolkodásra sarkalljanak Benneteket. 

A blog indulását követő első héten a napi olvasottságunk 50.000 fölé szállt, mely rendkívül megtisztelő. Így a végén csak azt mondhatom: folytatjuk!

Ezúton is szeretném megköszönni Nektek, hogy velem tartotok. Az Index, Index2, valamint a blog.hu szerkesztőinek a segítséget, hogy idáig eljuthattunk. 

2284_hofeherke.jpg

Címkék: blogtalk