Orbán harca az orbitális mellekkel

Megvolt a Modern Városok Program roadshowjának utolsó fejezetei is. Orbán Viktor miniszterelnök Hódmezővásárhelyre látogatott. Egy modern város sem lehet igazán modern fiatalok nélkül. Lássuk...

A miniszterelnök bejelentett, elpottyantott több, mint 50 milliárd forintot és beállt a nép szolgálatába is. Történetünk főhőse, a nemzet ifjú, magyar honleánya, Drót... bocsánat, Szokolay Jennyfer. Jennyfer mesebeli elmondása alapján reggeli kávéját szürcsölgette, mikor a kancelláriaminiszter és a miniszterelnök elsétált mellette.

Olyan élmény lehetett ez, mint a minap, amikor valahol az Elvis Presley parknál beszélgetés közben arra lettem figyelmes, hogy a lábam mellett elsuhant egy elhagyott ötezres. Ilyenkor az embernek a tekintete valahogy megakad. Tovább megyek, mivel én Mészáros Lőrinccel ellentétben nem keresek másodpercenként ~3000 forintot, még le is hajoltam érte.

Szóval, visszatérve, Jennyfer mellett elsuhant a miniszterelnök és az Index újságíróitól látott lendülettel utána szaladt egy selfie erejéig. Bár nem tudjuk, hogy a lány politikailag melyik oldalon áll, kétségtelen, hogy egészen jó nyilatkozatot tett. 

Úgy gondolom, bármilyen politikai beállítottságú is az ember, a miniszterelnökkel szelfizni megtisztelő

A videók tanúsága szerint a miniszterelnök még igazított egyet a haján a fotó előtt, valamint megpróbált pózolni is, de szegény Jennyfer testi adottságai keresztülhúzták a nagy terveket.