Lendvai Ildikó ciki lett már az MSZP-nek is

Április tizedikén osztottam meg egy bejegyzést Veletek, amelyben Lendvai Ildikó angol nyelvtudását bíráltam és azt tanácsoltam, hogy angol helyett inkább azt a nyelvet kellene gyakorolnia, amit bolsevik cenzorként annak idején napi szinten tudott hasznosítani. Úgy tűnik az akció már az MSZP számára is kínos volt...

Bodri Krisztina egy teljesen átlagos lány volt egészen addig, amíg 2007-ben meg nem nyerte a Miss World Hungaryt. A szépségkirálynő karrierje innentől kezdve szárnyalni kezdett, mikor is találkozott 30 évvel idősebb, -mostani- férjével, Dr. Seffer Istvánnal. A plasztikai sebészként dolgozó szakember, megismerkedésük hajnalán már kesztyűt húzott, hogy saját ízlése szerint szabdalja szerelme testét. Seffer talán az az ember, akihez még bottal sem nyúlnék hozzá, de Bodri Krisztina különösen meghökkentő őszinteséggel mesélt a hálószobatitkokról és elmondta, hogy sokat tanult, a szüleinél is idősebb párjától. Nyilván egy, a 60-as évei végét ízlelgető, kapuzárási pánikban szenvedő férfinak is sokkal szebb látványt okoz egy fiatal nő, de kapcsolatuk azért cseppet sem mondható természetesnek. 

maxresdefault.jpgValahogy így vagyok én Lendvai Ildikóval és a mostani politikájával. A minap az Andrássy úton sétáltam a kedvenc pékségemhez, mikor a piros lámpánál oda lép mellét a szocialista botox lady. Hirtelen nem tudtam, hogy köpjek, nyeljek, vagy csak simán megijedjek, így ez a három reakció valahogy egyszerre váltott ki olyan hatást, amit úgy hívunk, rémület. Meg kell hagyni 70 évesen azért az ember szeretne olyan fitt lenni, mint ő, de külsőre picit annyira szánalmas, mint ahogyan a Szex és New Yorkban Samantha küzd a kora ellen.  Seffer és Lendvai élete között elég sok a párhuzam, hiszen valahol egymás szakmáját reklámozzák. Az egyik a botoxszal reklámozza a plasztikai sebészetet, a másik pedig a munkájával a politikát. Botox Lady - Híres plasztikai sebész. A párhuzam ékköve pedig, hogy mindkettő a múltjával tette tönkre a jelenét. Seffer a kétes hátterű őssejt kutatásaiért 3 év felfüggesztettet kapott, Lendvai pedig a megrögzött múltja miatt nem igazán tud a mostani demokratikus keretek között demokráciásat játszani, így a pártja valószínűleg soha nem kerül vissza oda, ahol annak idején volt. 

Az április tizedikei bejegyzésben szereplő videóban az ex-pártelnök a magyar politikai helyzetről beszélt angolul az egyik tudósítónak. Az angol egészen szörnyű volt és véleményem szerint vállalhatatlan, ezzel pedig a kommentekben is egyetértettünk. Most pedig a videó eltűnt. Valószínűleg a szocialisták számára is vállalhatatlanul sikerült a nyilatkozat.