Amikor Soros György mélytorkoztatja Magyarországot

Soros, Soros, Soros, már sem folyik a médiából már lassan fél éve. Habony Árpád, Mészáros Lőrinc, Rogán Antal és még sokan mások feltűntek a Fidesz lehetséges agytrösztjeiként, de nem lehet, hogy tényleg lehet valami a szavak mögött?

soros.jpegDe micsoda? - merül fel teljesen jogosan a kérdés. A Magyar Kormány több, mint fél éve ott tart, hogy minden második szava a következő: Soros. Mindenért ő a hibás. A szembenállás viszont abszolút vitathatatlan. Egy olyan világban élünk, ahol az ellenségek már nem meghatározhatóak területi fekvésük alapján és a csaták jelentős részét nem kardokkal, vagy fizikailag megfogható, a klasszikus értelembe vett fegyverekkel vívják. Egy olyan globális világban élünk, ahol nincsenek határok. Habár még mindig a Trianon során elcsatolt területekért harcolunk, nem akarjuk észrevenni, hogy Európában a határok az alapító atyák elképzelése szerint már csak képletesen léteznek.

A Schengeni egyezmény értelmében már határellenőrzés nélkül juthatunk át a szomszédainkhoz és a papírokat senki sem ellenőrzi. A magánszemélyek, a cégek mehetnek Európán beül mehetnek bárhova, csinálhatnak bármit, a nemzetállamok ideje elkezdett lejárni. 2010-ben, ha nem jön a jelenleg regnáló kormányzati hatalom, akkor elképzelhető, hogy az egységes unió eszményképe már be lenne teljesítve. Nem lennének határok, közös lenne a valuta, egységes lenne a nyelv és mini egységek helyett annyi lenne, hogy európaiak vagyunk, pont. Beolvadnánk. Nem akarok antiszemita lenni, de azért a roma kultúra ott olvad, ahol úgy érzik szükség van rá. Ezt a véleményt még a roma vezetők is osztják, tehát nem mondható, hogy annyira légből kapott lenne. Amikor kitalálták nekik, hogy Olaszokhoz közel állnak, felkapott lett névadáskor a Rikárdó, Rómeó, Ricsi nevek. Amikor már inkább Dél-Amerika lett számukra a szimpatikus hely, elkezdődött a Ronáldó őrület és százalékosan kimutatható lett Magyarországon a különböző dél-amerikai nevek adása. Persze az Endivajna és Nintendó nevekkel egyszerűen nem lehet mit csinálni, de azt most inkább hagyjuk is.

letoltes.png

Szóval egy olyan országban kellene élnünk egyesek elképzelések szerint, ahol nem vagyunk többé magyarok, csak egy kis, egyedi jogaitól megfosztott törpe állam, ami talán annyit eldönthet, hogy a nemzeti ünnepeit akarja-e a továbbiakban ünnepelni. Ekkor jött egy nemzeti kormány, amelyik kiállt a jogaiért, a függetlenségért és azt mondta Európának, hogy a magyar egy nemzet, amit összetart a nyelv, a kultúra, a szabadság és a jogai és a valutája. Most kiállunk Brüsszelben a jogainkért, kérjük a bennünket megillető forrásokat és be akarjuk tartani az uniós alapszerződést, amit figyelembe véve beléptünk a rendszerbe. Aki még nem tette, annak ajánlott elolvasni az alapító iratot. Egy szóval keresztül húztunk egy csomó olyan számítást, ami az Unió reformját szolgálta volna. Ha nincs a Fidesz kormány, most nem lenne kerítés, migránsok ezrei sétálnának keresztül az országban, lepték volna el az összes pályaudvart és az autópályáinkon most muszlimok ezrei sétálnának. Én tudom milyen az, amikor az M7-esen mennél autóval, de nem tudsz, mert a csürhéből verbuvált tömeg ott sétálgat. Én láttam milyen az, amikor a migránsokat szállító vonat az utazás után megérkezik az országba tele ürülékkel, vizelettel, szeméttel. Olyan büdös volt az a vagon, hogy azon már csak a tisztító tűz tudna segíteni. 

Hogy a témánál maradjunk, Soros György szervezeti hálóját érdemes áttekinteni. Egy rendkívül jól megalkotott, egymáshoz szorosan kapcsolódó, civil alapokon szerveződő politikai csapat. Ezek a szervezetek egymás munkáját segítik. Olyan ez, mint amikor valaki nekiszalad a falnak és mögötte hatvan ember áll matracokkal, hogy puhára essen. Ezt a hálózatot egy ember tartja kézben. Elég, ha a napi eléréseket megnézzük a Facebookon. Több millió embert tudnak nap, mint nap befolyásolni. Nem politikai szervezetként, vagy szerveződésként. Dehogy... Látszólag civil, önálló emberek, egyedül, esetlenül, akiket meg lehet sajnálni. Nyilván, amikor Gulyás Mártont valaki, pusztán politikai vélemény nyilvánításból arcon üt, akkor sajnáljuk, hiszen kiáll saját magáért és a hitéért. Amikor egy politikust üt meg valaki az teljesen más, hiszen sokak szemében ez úgy szerepel, hogy azért kapja a pénzét, hogy fekete-lyukként elnyelje a támadásokat. 

Most pedig jön a kérdés... A hivatalos jelentések szerint is Soros György pénzeli a felsorolt szervezeteket. Ha Soros György pénzeli őket, akkor jogosan tesszük fel a kérdést, hogy az Ő érdekeit képviselik? Szerintem igen. Nem vagyok sem Mészáros Lőrinchez felérő milliárdos, főleg nincsenek Soros Györgyhöz hasonló vagyonom, mégis azt gondolom, hogy olyan tevékenységet nem támogatnék, amivel nem értek egyet, vagy legalábbis nem tudom irányítani. 

Akik ismerik a "Csengetett Mylord" c. sorozatot, számukra ismerősen csenghet a jelenet, melyben Agatha és Gerorge egymásra talál. "Oh George! Agatha!" Valami hasonló lehet Soros és a szervezeteinek találkozása is.