Mi ez az egész?

Bongiorno! Gigolo!

A kormanyzoo.blog.hu oldalt közel másfél éve regisztráltam be. Az ok elég kézenfekvő volt... Már akkor láttam, hogy valami nem jól megy ebben az országban. Nincs rend, nincs értelem. Nem a politikában, hanem a fejekben. Egyszerűen ott tartunk, hogy egy teljesen elbutított társadalomban élünk, ahol a nép értelme elveszett és nem látnak tisztán az emberek. 

advantages-and-disadvantages-of-iq-tests_d3f191ab-5443-4172-aa84-db027605a06c.jpgÚjságírói háttérrel, jobb oldali meggyőződéssel, aktív politikai munkával itt az a célom, hogy a politikát, illetve annak háttérfolyamatait értelmezni tudjuk. Esettanulmányokkal, aktuális elemzésekkel fogok jelentkezni, hogy egy komplex képet kapjatok arról, hogy mi folyik körülöttünk. Minden cikkemet igyekszem a lehető legrövidebben megírni, hogy még véletlenül se vegyen el egy-egy cikk öt percnél többet az életetekből. 

Teszem majd mindezt néha viccesen, vagy megbotránkoztató formában, de minden esetben megpróbálom a KISS elvét követni, vagyis keep it simple and stupid. Korábban vezettem már GoldenBlog versenyre jelölt, top listás blogot is, de a  nevem ebből a szempontból nem lényeges, ezért maradok Kevin.

1.: Neked szól a blog, ha:

  1. Az IQ szinted 90 felett mozog (ha már itt édesanyám jut eszedbe, akkor nyomd meg a CTRL+F4 párost)
  2. Gondolkodsz, mielőtt megszólalsz
  3. Politikai meggyőződéstől függetlenül tudsz beszélni és elfogadod, hogy néha a másik oldalnak is lehet igaza
  4. Ha kommentet írsz, érvelsz
  5. Elfogadod, hogy szubjektíven fogok ítélni és néha provokatívak lesznek az írásaim

2.: A blog nem Neked szól, ha:

  1. CTRL+F4-et nyomtál
  2. Az IQ szinted 0-89 között mozog
  3. Jobb, vagy bal oldalon vagy és nem tudsz tisztán látni
  4. A Fidesz, az MSZP rossz, ezért nem fogadsz el semmit az ellentétes oldaltól

Most, hogy tisztáztuk a szerepeket és rájöttél, hogy Te azon kevesek csoportjába tartozol, akiknek ezt a blogot szánom, ideje belecsapni a közepébe és tovább olvasni a cikkeimet.