Nyomorban élő milliárdosok országa leszünk

Hetek óta hallgatom az agy nélkül élő MSZP-s barmoknak az álláspontját, mely szerint fizessenek a gazdagok és kapjon pénzt a sok idióta, aki otthon veri a nem létezőjét és vár a segélyre. Ezek tényleg ekkora barmok? Hol és miért hibás az MSZP elképzelése?

Az MSZP új kampánystratégiája szerint Botka - Rolexes - László azt mondja, hogy fizessenek a gazdagok. Az én felfogásom szerint a vagyon megfoghatatlan és akár órákon belül eltüntethető. Volt, nincs... Egy szó mint száz bárki bármit mond, az a vagyon ami jelenleg Magyarországon van. Továbbá az a vagyon, amit az oligarchák/ milliárdosok hazahoztak a külföldi adóparadicsomokból, ugyanúgy vissza is tud menni. Persze értem én az alapkoncepció szerint akinek nincs, az úgy várja ezt az intézkedést, mint a koldus az ötszázast, de egy dolgot elfelejtenek az agy nélkül élő MSZP-sek. Akinek most van pénze, annak két pillanaton belül papíron már nincstelen lesz.

Bár egy kicsit kacifántosan kezdtem, talán mégis érthető, hogyha azt mondom, hogy ez az új adópolitika amit az MSZP akar bevezetni, azt fogja elérni, hogy 500.000 újgazdag segélyest termelünk majd ki. Hiszen annak a pénznek aminek nincs szaga, nincs lába, valamint teljesen megfoghatatlan, állampolgársága sincs. Ha visszanézünk Simor András, nagy adóparadicsom mágnás esetére, akkor jól láthatjuk hogy a kimenetet vagyon még után sem követhető. Ennek megfelelően Ha valaki úgy dönt, hogy külföldre viszi a vagyonát és ott parkoltatja, a magyar államnak, valamint a magyar választóknak semmi beleszólásuk sem lesz és nem is lehet abban, hogy ennek a vagyonnak mi legyen a sorsa. Véső soron még csak meg adóztatni sem lehet. 

Persze a demagógia és annak gyártása mindig is az okosabb réteg kiváltsága volt, de sajnos ez a kampány olyannyira félresikerült, hogy nem kell túl sok és ahhoz, hogy az idióta is rájöjjön: akinek van pénze, annak nem azért van mert eljótékonykodta. A Kalkuttai Teréz anyák kora lejárt és leáldozóban van. Ahogyan azt a mainstream politikai életben és a közéletben is láthatjuk, az fog előrébb jutni, aki gátlástalanul képes átlépni másokon. 

Ez mindig is így volt, mindig is így lesz. Ezt az evolúcióhoz hasonló kiválasztódási folyamatot még csak elítélni sem lehet, hiszen ha nem így lenne, talán még a fáról sem jöttünk volna le, hanem a lombkorona között várnánk a napsugarak által megsütött madarat, hogy meg tudjuk enni (zsír és olaj nélkül - fő az egészséges életmód-. Kérek mindenkit - nem kell a Fideszre szavazni- ne higgye már el azt, hogyha Botka László azt mondja, hogy a gazdagoknak fizetni kell, akkor azok menekülés helyett, szép rendezett egyszerű sorokban fognak állni a Magyar Nemzeti Bank előtt, hogy az államkassza számlájára berakják azt a pénzt, amit megszereztek.

"Szegöd"

Ha már aktuálpolitikával kezdtünk, akkor nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a Fidesz milyen ügyesen és módszeresen törte össze Szeged polgármesterének a karrierjét. Amellett, hogy ügyes volt és megválasztása előtt megbuktatták a miniszterelnök jelöltet, sajnos be kell látni, hogy jelenleg Szegeden a várost irányítani képes jobb oldali erős jelenleg nincs. Az utóbbi pár év tapasztalatai azt mondták, hogy Szegeden egy polgármester van, volt, lesz. Ez pedig nem más, mint -Rolexekkel vitézkedő- Botka László. Ezt a kényelmes és kegyelt állapotot most gyökeresen változtatta meg a Fidesz és kíváncsian várom azt, hogy képesek-e Szegedet 2019-re úgy felkészíteni, hogy a lejárató kampánnyal és az átnevelt buksikkal megnyerjék a választást. Ha ezt sikerül a jobboldalnak ezt meglépnie és a küldetést sikeresen elvégeznie, akkor kimondhatjuk hogy az MSZP teljesen meghalt. 

Bárki bármit mond, én akkor is azt mondom, hogy az MSZP egy hallott párt és Botka László csak azért került előtérbe, mert a párton belül egyszerűen nincs más olyan ember akire 3 forintot rá lehetne bízni, nemhogy miniszteri tárcát. Egyik sem jobb a Deákné vásznánál és lehet a kormányzó pártra mondani mindent. de most még ott tartunk hogy az MSZP kampányol azzal, hogy eljön a Kánaán, ha megsarcoljuk a gazdagokat. Végezetül pedig nézzünk egy képet a délceg miniszterelnök jelöltről aki 3 ember figyelme láttán már olyan idegbe jön, a vérnyomása pedig olyannyira az egekbe száll, hogy a feje nyomban elvörösödik.

Hogy ez lámpaláz, vagy a reggeli deci okozta hatás, azt mindenki Döntse el magában.

orbanbotka-e1485773316368-1024x560.jpg