Blogtalk: Kommentek

Nagyon sok támadás, vélemény érkezett az utóbbi napokban a kommentek soraiban, ezekre szeretnék reagálni. 

Ahogyan azt már tisztáztuk, ez egy jobboldali érzelmű, de középre húzó aktuálpolitikai blog, amelynek célja a gondolkodás elindítása a fejekben. Nem fogok és nem is akarok világot megváltani, illetve bármelyik politikai párt szűrőjén át szemlélni eseményeket. 

worker-with-a-megaphone_1012-220.jpgMiután tisztáztuk a blog alapjait, térjünk rá a kommentekre. A kommentek cenzúrázva vannak. Minden egyes véleményt átolvasok és csak akkor kerül ki, ha azt arra alkalmasnak találom. Aki személyeskedik, nem az aktuális bejegyzéshez szól hozzá, édesanyám anatómiai felépítéséről szeretne értekezni, annak ajánlom, hogy inkább a sarki kocsmában vágja be a reggeli decijét és ott a pultos lányt szórakoztassa az elméleteivel. Minden más komment szabadon kikerül. Higgyétek el, látom és egyben tudom, hogy sok cikkem néha provokatív, vagy máshogy értelmezhető, mégis ez az egyetlen módja annak, hogy kiugorjon a nyuszi a bokorból, az olvasók pedig a komfortzónájukból. Voltam már a kommentekben zsidó, román, mszp-s, liberális, fideszes, náci stb. Őszintén szólva az én érdekem mindössze annyi, hogy olyan politikai témákban, amelyek égetőek, a tényeket figyelembe véve, mindenki kezdjen el otthon gondolkodni. Hogy utána ki minek titulál engem, nem érdekel. 

A gyengébbek kedvéért, a cenzúra: van, volt, lesz. Akinek esze van, annak megjelennek a véleményei.

Válaszolni egyelőre nem fogok (két eddigi kivétellel) egyik véleményre sem. Miért? Két okból: Az egyik, hogy nemes egyszerűséggel nincs minden nap öt órám arra, hogy mindenkinek válaszolgassak és koptassam a billentyűzetet. A másik pedig az, hogy nem érdekel egyik komment sem azon túl, hogy moderálás közben mindet elolvasom.

Terveim szerint lesznek olyan kommentek, amelyek ki lesznek választva és egy-egy cikkben fogok hosszabban válaszolni (maximum 5 perces terjedelemben). 

Címkék: blogtalk